Студените ми колена -
ще взема да ги завия.
Хладният ми гръб -
него пък ще покрия,
но от душата се надигат
плахо, тихи вопли.
А сърцето вледенено?
Него как ще стоплиш?...
© Бина Влади All rights reserved.