Не съм виновна,
че тази нощ е греховна.
Ти си този,
за една нощ.
Утре ще е друго,
ти ще си сам,
аз също сама,
но тази нощ
е различна.
Безкрайна
и нито ти
нито аз
искаме това
да свършва.
Не е лъжа,
не е болка,
а една нощ,
в която ти и аз
сме заедно.
Утре без чувства
ще сме отново сами,
ти и аз
аз и ти,
не съм виновна,
че тази нощ
е греховна.
© Jivka Koleva All rights reserved.