Любовта – това е да искаш да преживееш
с някого всички годишни времена.
"Вино от глухарчета" Рей Бредбъри
Не ми е тъжно, когато вали.
Просто гледам, как падат листата.
Как се стелят сутрин мъгли,
а по-късно издухва ги вятърът...
Не ми е тъжно, когато вали.
Плача? Не. Може би плаче лятото.
За птиците, отлетели на юг
или завижда на Есента за позлатата.
А на мен не ми е тъжно. Есен е.
Просто следващ сезон за обичане.
Вярно. По-студено стана навън...
Затова в много Любов Ни обличам.
© Ирен All rights reserved.