Не се ли умори умът ми да ражда
идеи от стари опитности...
Да разграничава, да сортира...
На килер съм заприличала
с шаблони, размери, стойности...
И една ръждясала връзка ключове
дрънчи проглушително...
Че не съм достатъчно млада да разбера всичко...
Кога остарях!?
Трудно издишам! Трудно вдишам!
Но крача по ръба на кръга...
Търся, гадая...
А тайната в средата всичко знае...
© Лили Лили All rights reserved.