Nov 28, 2009, 12:38 AM

Просто вървя 

  Poetry » Love
830 0 0

Просто вървя

 

Всеки път, когато слушам тази песен,

чувствам смъртоносна болка в ляво.

Знаех, че пътят няма да е лесен,

но напред вървя,отново и отново...

 

Глупово момиче,

как можах да вярвам на всяка твоя дума?!

Късно е вече,

всяка сълза се превръща в мелодия от тази струна.

 

Не! Приказки не съществуват!

Нямам сили да вярвам вече в тях!

Ако това беше филм, щеше да е на ужасите.

Само те всяват страх!!!

 

Трябва да вървя,

трябва някакси да продължа.

Но ми се иска с глас да изкрещя,

че всичко на този скапан свят е лъжа!

 

И все пак продължавам да вървя...

Отново и отново...

Просто вървя...

 

 

 

© Ралица Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??