Стои той бездомен и гладен,
милионер идва, облечен в "Армани".
Но той казва му:"Много си нахален."
Как се не засрами?
На тоз просяк да помогнем,
да му оставим нещо от сърце
и тъй душата му да трогнем,
че да е с усмихнато лице.
© Георги All rights reserved.