ПРОСЯК НА БЪДЕЩЕ
На нея
Дали обичаш космоса
и синевата,
и тези омагьосали ме
теменуги!
А дивната
природа -
пир за сетивата,
те карат да
живееш
в световете други!
Ще простя ли
за бъдещето
недарено
в алчен свят
на кучета,
чакали
и пари?!
Отминават цветето
с обич
засадено.
Без оня
огън,
който
в очите
да гори
и хъс
за полет
още
в детството
родено…!
Стоян Койчев – Шани
гр. Стамболийски
© Стоян Койчев All rights reserved.