Просякиня
/на нея/
Обичта –
не е
просякиня
съжалена,
за да те
моли
във
тази
дива
самота!
Тя е
волност,
синева,
може би…
Вселена,
към звездите
литнала
за капка
топлина!
А те –
даряват я
със
светлина
студена,
че
живее ли се
без любов,
или
душа?!
28.07.2019 г.
Стоян Койчев - Шани
© Стоян Койчев All rights reserved.