Срещу високите цени и ниските доходи
ще организираме протестни походи.
Ще направим шествие голямо,
защото това правителство е нямо,
когато го питат как да разреши проблема.
На него наглостта му е емблема.
Парàта само тачат тези мафиоти,
а ние, ако ги търпим, сме пълни идиоти,
защото всичко ще е на наш гръб.
Това правителство ни бута към критичния ръб.
Има пенсионери, които получават доход двеста лева.
Как да си платят нуждите - това е проблема.
А нашите "лидери" не мислят за това
(за тях това е игра).
Тях ги интересува цена, за тях изгодна,
а пет пари не дават за неволята народна.
Да спрем тез българи "патриоти",
преди да ни направят на идиоти!
© Георги All rights reserved.