Преходът се провали.
Божия сълза вали -
10 ноември мина,
просяк пак се спомина.
В таз държава ред няма
и нуждае се от промяна!
Народе, неволята ли те сломи,
или заспа дълбоко сред тъми?
Второто е, апатията те убива
и докато търпиш системата крива -
животът ти в нещастие ще минава,
вместо постепенно да се подобрява.
Сам пътя трябва да си избереш -
да се бориш със злото или да умреш!
© Георги All rights reserved.