Вълна от горещи емоции
ме залива като лава.
И аз не знам от какво съм
провокирана.
Усещам само прилив на енергия,
а откъде се е взела – не зная.
Понякога харесвам някого,
а се смущавам, че е факт,
отхвърлям, че изпитвам симпатия,
но нож прорязва сърцето ми,
когато прозра, че е така.
Получавам фалшиви сигнали
и съм до болка объркана.
И знам, че може би
просто ги излъчва,
а аз усещам и попивам.
Сега едно ми остана –
да го търся с поглед, където и да е!
© С обич от мен за вас All rights reserved.