Не всеки змей е Змей горянин,
Реката златна със късмет.
Надеждата блещука и в драмата,
за глътка въздух в път напред.
Четецът има право да преправя,
каквото ще се случи е без ред.
Подир борбите кални просълзява вада
алюзия за ненаписан водосвет.
© Христина Комаревска All rights reserved.