Пиеса е животът ни и сцена,
с роли сатирични, драматични,
а ние сме актъори по рождение,
любвеобилни или саркастични.
Люлеят ни емоции от смях,
сълзи, мъдри пориви дори,
но в края на спектакъла, след тях
си казваме: просто себе си бъди!
Бъди такъв, какъвто си!
Играй и тъжен, и щастлив,
сам сценария си напиши
и щом играеш, значи, че си жив!
Пиеса е животът ни и сцена.
© Гинка Любенова Косева All rights reserved.