В борбата си за власт, пари и кариера,
да не забравяме съвсем,
че всяко утре става вчера
и всеки бъдещ - скоро е минал проблем.
Да не забравяме, че покрай нас остават
верният поглед, нежното рамо,
които ще ни окриляват,
ако сме наблизо само.
Да не забравяме и да не се заричаме
във всеки критичeн момент.
Важно е да си прощаваме
и да се обичаме.
С усмивка да се срещаме,
да си говорим със очи,
без думи да разказваме,
когато ни горчи.
Да бъдем свежи, истински
и това да ни личи.
С ръцете си да топлим
нечия ръка
и до сетната година
да сме влюбени така!
© Люска Петрова All rights reserved.
Поздравления!!!