Sep 4, 2008, 7:06 AM

Прозрение 

  Poetry
695 0 0

Перфектният начин за теб

е изпълнен от своята милост, 

безследно изчезнал,

изпълнен със страх,

жив се роди, за да умреш в светлина.

© Недялко Благоев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??