Dec 15, 2007, 11:13 PM

Пръстен за вярност 

  Poetry » Love
696 0 3

Пръстен за вярност ми дари,

за да мога в чудесата пак да вярвам!

Дай ми го, за да спре да боли

и любов и сладка болка да ти давам!

 

Нека пръстенът да има камък,

но да не е диамант скъп!

Искам да е… чист любовен пламък!

И когато погледна, да излизам от моята плът!

 

Хайде, сложи го на пръста ми,

целуни ме по устните…

Нека сърцето ти в моето да затупти,

да рисуваме света с ръцете ни!!!

© Усмивка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??