Да вярваш в любовта,
в живота й безкрай,
това е полет в рай,
безсилна е смъртта.
Любимата ще следва
любимия без страх.
На пръстен стар познах
тракийско слово - клетва:
'' Роли, ти вече сън си,
блажено ти летиш.
И днес, която ражда
в дома ти, пак е твоя.
И пътят ми е райски,
ще летя. ''
© Асенчо Грудев All rights reserved.