Да тръгнем, много да не мислим
и чувствата ни да са щик.
Тук властва силата на риска,
наречена накратко "Миг".
Мълвата подир нас ще плъзне –
(не може нищо да я спре).
Но клюки и догадки мръсни
ще се удавят във море.
А нашата любов ще литне –
с крила от огнени мечти.
Гнездо ще свие сред звездите
и този Миг ще защити.
© Елица Ангелова All rights reserved.