Мила, чуй птичите песни!
Те са волни, пълни с мечти!
Чуй тези мелодии чудесни,
моля те, към мене полети!
Ти си ми най-хубавото птиче,
за по-прекрасна не се сещам!
Душа в друга не ще се врича,
щастие и хармония усещам!
Ти си луната прекрасна,
която в моята тъма ме грее!
Не искам плътски страсти,
искам сал птичка да ми пее!
© Георги All rights reserved.