***
Птиците си
пусках
от кафеза.
Исках
да познаят
свободата.
Нощем
те сънуваха
небе,
денем
падаха безкрили
на земята.
Душата ми
пречупена
на две...
Господи,
върни им
небесата...
26.11.2010 год.
© Радка Миндова All rights reserved.