Jan 25, 2022, 10:23 AM  

Птиците летят 

  Poetry » Love
786 0 0

        

      Птиците летят

 

Птиците летят в небето синьо,

иска ми се с тях да полетя,

в полета им всичко е красиво,

в себе си те носят волността.

 

Щастието искам да открия,

да пребродя цялата земя,

всички земни грижи да захвърля

и със мен да бъде любовта!

 

Да намеря цветето вълшебно,

то да ме дари със радостта,

от водата жива да отпия,

да е вечно с мене младостта!

 

Птиците летят, прегради няма,

ще ме вземат ли със тях сега?

В любовта прегради също няма,

полетът им дълго аз следя...

                       Мария Мустакерска

 

 

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??