Aug 28, 2008, 9:37 PM

Пулс 

  Poetry
632 0 3
 

ПУЛС

 

 

Сърцето е струна

обтегната здраво.

В приливи лунни

трепета дави.

Душата е кошер,

пълен с мистерии.

Добри или лоши -

пак се намерихме.

 

© Венцислав All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??