Това е краят?!
О, скъпи - както искаш...
Не съм и няма да съм просякиня за любов!
Аз няма никога да падна толкоз ниско
и да проливам сълзи за парченце нежен зов!
Била съм слаба?!
Нека бъда!
Поне не се прикривам зад лъжлив паваж!
Не ти, а Господ ще ми бъде с ъда!
Не ти, а аз ще правя арбитраж!
Не искаш да си с мен?!
Омръзнах като всяка друга!
Не искам да очакваш пламенни молби...
Затваряш ли вратата - не търси пролука!
И не забравяй истината, че от грешките боли!
Далечна си ме чувствал, неразбрана!
Пак двойно извинение - цитат!
Ти търсиш някоя изкуствена и тъпа дама,
но пуснеш ли ме - моментално ставаш непознат!
© Симона Гълъбова All rights reserved.