Apr 5, 2014, 4:37 PM  

Пуснете монета 

  Poetry » Civilian
395 0 0

Докато лимузини шарят по жълтите павета

(пълни вътре с "бизнесмени" ментета),

на тротоара чува се: "Пуснете монета!".

Човек, останал с един крак,

провиква се отчаяно пак:
"Пуснете монета, аз съм сакат!".

Ще откликне ли тоз, що живее в палат?

Не, вие в лимузините бедния не чувате,

'щото в милиони в офшорки плувате!

А ти, обикновени човече,

махни ги от властта вече!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??