Ще дойда тази нощ в съня ти
като внезапна светлина,
Там, в нейните очи ще видиш
цвета на моята мечта...
И ще ти каже, че ми липсваш,
че те очаквам в утринта...
И тихо, много,много тихо
аз ще се слея с пълната луна...
© Веселка Стойнева All rights reserved.