Aug 1, 2017, 11:38 PM

Пълнолуние вече нямам... 

  Poetry » Love
459 2 1

Фазата ми днес тъгува...

Пълнолуние вече нямам...

Остава ми да го сънувам –

как към него се протягам...

И хладно ми е, и студено.

Морето твое искам също!

Че някак ми е изморено –

спомените да прегръщам!

Фазата ми днес тъгува –

пълнолуние вече нямам!

Остава ми да го сънувам –

как към него се протягам...

© Ивелина каменова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хареса ми романтиката в стиха ти...та кой не би искал да я изживее. Поздрави Ивелина
Random works
: ??:??