Изписана с главни букви тя е,
но понякога е зареден пищов,
с неуморна обич постоянно сияе –
това е силата на първата любов!
Понякога прибързано реагираме,
след което грешките поправяме,
при загуба алтернатива намираме,
но първата никога не забравяме!
© Никица Христов All rights reserved.
но понякога е зареден пищов..."
О, такава е, такава е. Поздравления !!