Благодаря на всички,
които изпратиха коментарите си за стиховете на тези много специални деца.
Не сте много, но все пак... Те са щастливи!!! Пък и аз ги излъгах, че сте десетки...
С колички и патерички тръгваме за Ловеч, Луковит, Кошарица, Виница, Карин дом /Варна /, Севлиево, Силистра, Банско, София.... Няма да можем да ви пишем през лятото, но стискайте палци - предстоят ни много път и усилия. И много радост, разбира се. През есента ще запишем музикално-поетичен албум "Родени в България" . Ще се каним на промоция, за да четем заедно стиховете си. И ще ви изпратим страхотни снимки.
Обичайте се, помагайте си! Дръжте се!!!...
Като тях...
До скоро!
Вики, Виктория, Съни, Таня, Петко... от Дом за рехабилитация в Троян
Ваши
Теа и Биса и Тодор
Първата среща -Виктор Вълков
редакция - ТТ
Срещнах я някак случайно
Беше по празничен ден
Нямаше нищо потайно
Просто се случи с мен
С нея по-често се смея
Стихове бели редя
Даже и песен си пея
Колко е хубав света...!
Тя е надеждата моя
С мен е във трудния ден
Приятел без който не мога
Който е всичко за мен
© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор All rights reserved.