Зеленият слънчев дъжд
от небесните морави
една жена и мъж
на пътя си завари.
И всичко между тях направи
непрогледно като грях
и самички ги остави
да търсят своя смях...
Сега те си спомнят
за своя зелен слънчев дъжд,
влюбени, но за кой път
търсят своя първи лъч...!
© Някой Си Там All rights reserved.