Дълга рокля, черно кадифе.
Кожата ти - коприна нежна.
Устните - горещо сутрешно кафе.
Очите ти - дълбока бездна.
Тялото стройна е топола.
Това си ти за мен - единствена.
Първо качество жена.
Красива висококачествена перла.
Подарък за мен, от Господа дарен.
Поднесен ми с любов като рефрен.
© Драгомир Костадинов All rights reserved.