Ти в много образи ме претвори:
звезда, принцеса, даже и русалка...
В очите ти желание гори,
но аз за тези пориви съм малка.
Жадувай ме и чакай моя час,
когато ще изгрея във деня ти.
И не звезда – ще бъда просто аз,
наречена с едно от имената.
© Елица Ангелова All rights reserved.