В едно пъстро и тихо вълшебство изпадам,
когато смирено до тебе застана
и времето спира в миг мълчалив, в който
завинаги бих могъл да остана.
Всеки път е така - когато
от твоите устни живота отпивам,
от възбуда гласът ми трепери,
а сетне – до късно нощес не заспивам.
И когато твоите длани
в моите длани усещам,
под краката ми Раят остава
и само слънчеви дни имам насреща.
Ден подир ден от моята обич
в душите на хората аз ще насаждам –
защото ти си моята малка магия
и всеки път щом те докосна – ще се прераждам.
03.05.2009 ... на Ади
© Адриан Иванов All rights reserved.
Съвършено!!!
Мечта,отдаденост,доброта,смях и свобода!!!
Който прочита стихът ти, от уважение,трябва да поставя-шестица.