Sep 18, 2006, 12:29 AM

Пъстротата на света 

  Poetry
719 0 4
Колко различен е този свят
и само как ми харесва...
Прах от праха и
ражда се пак
нова, красива надежда.
Танца от танц и
мисъл от мисъл,
стих към стиха те повежда.
Смях от смеха и
плам от пламта,
любов със любов те зарежда.
Цвят от цвета и
миг от мига,
звук от звука прозвучава,
колко красив е само света
и как с пъстрота озарява!

© Таня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??