Feb 3, 2011, 5:08 PM

Път 

  Poetry
441 0 1

                  ПЪТ

 

Прекараха  път през стария харман.

Там баба отвяваше житото за  хляба.

Гладно време сега ни хвана в капан.

И пътят пуст е. А вярата е сляпа.

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??