Contessa ( Светла Асенова ) и Agferdous65 ( Асенчо Грудев )
С: Тази вечер най- безплътна
в твоя ум ще дойда в креп.
Странница до смърт безпътна
тръгнала сред мрак към теб.
А: Мисълта ми те усеща,
приближаваш натъжена.
Сякаш няма в теб надежда.
Чувствам, че си наранена.
С: Тази вечер най- безплътна
в твоя ум ще дойда в креп.
Странница до смърт безпътна
тръгнала сред мрак към теб.
А: Чакам те! И щом те зърна,
зная, ти ще си унила.
Мигом аз ще те прегърна,
да ти дам от обич сила.
С:Тази вечер най- безплътна
в твоя ум ще дойда в креп.
Странница до смърт безпътна
тръгнала сред мрак към теб.
А: Ти дойде... и в Светлината
се намерихме, любима!
Там, зад теб е тъмнината!
Път един за нас ще има!
© Асенчо Грудев All rights reserved.
Няма нищо по - вдъхновяващо от любовта на публиката...,