Jun 2, 2018, 1:32 AM

Път мечтан 

  Poetry » Love
580 0 0

От своите грехове по стръмната пътека,
да следвам твоите стъпки аз не смогвам.
Ще сготвя бързо по готовата рецепта,
с къдрици вкусни пролетна наслада.
Измъчен поглед в белите скали оглежда,
сияние маскирано в лицето се въвежда.
Дали таз тягостна съдба ще бъде,
завършек пълен на живот достоен.
Или към самотата вечна ще имат двама,
път общ, мечтан.
 

© Недялко Благоев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??