Една есенна пътека
Цветно-обагрени, нападали листа
Сгушени на топло диви кестени
В далечината дърво
Дърво, нашарено в червено
Червено, приканващо към себе си
Толкова силно дърво, забрава няма...
Малка ръка, докосваща кестените
Ръка, унесена в забравата на есента
Поглед, търсещ утехата на пътеката
Утехата и усещането за пътуване
Тиха радост от полъха на сезона...
Не спирай, не свършвай, сезон.
© Без име All rights reserved.