Jan 21, 2010, 12:29 PM

Пътеки 

  Poetry
667 0 13

Вървя, вървя по стръмните пътеки.
Утъпкани пътеки аз не знам.
И колко ми се иска днес на всеки
по малко обич в шепа да раздам...

© Латинка-Златна All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??