Когато си отиде, заваля.
И не престава. Дъжд ще ме удави.
Обидата в сърцето ми преля.
Не идва сън, не идва и забрава.
Не моля да се върнеш. Няма път
обратен – за отминалите чувства.
Но пращам тези думи – да летят,
да те намерят. И дано ги чуеш.
Една раздяла идва като крах –
живота преобръща, път затваря...
Когато си отиде, го разбрах.
И бавно-бавно любовта догаря.
© Елица Ангелова All rights reserved.
като песен се лее...
поздрави за това бижу!!!
весели празници ти желая!