Влака хващам в пет,
а от София самолет.
Слизам на Бургас
и към Шумен тръгвам аз.
Със колата в комбина
долина ще подмина.
Ах, ще минавам из селата
сбъдвайки сама мечтата.
Родината да обиколя
и малко ще се изморя.
Видин, Варна и Балчик
ол,мале този трафик.
Знай аз вече нямам газ
връщам се във нас.
Автор: Виктория Милчева
© Виктория Милчева All rights reserved.