Feb 13, 2015, 7:55 AM

Пътешествието 

  Poetry
493 0 0

Вихър вее, по челото ми се разпръсква,
Докато ме издигаш нагоре в небесата,
Там към където гледат децата, мечтата...
Извисявам се над птиците, дъха ми, оредял,
Облаците ме обгръщат, а аз разпилявам ги,
Виждам пътя към звездите, наближавам ги,
Към луната ме насочи и там ме остави,
и ,за да гледаме заедно картината, остани.

© Стефко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??