Oct 20, 2007, 11:42 AM

Пътеводител 

  Poetry
565 0 2
Пътеводител

Време е да си кажем сбогом,
каквото е било - остава, не искам
да е тъжен спомен, а приятелство,
което продължава.

Ще намериш пътя за напред, пътя
към нечие сърце, вслушай се в своето!
Обичай истински, щастлив бъди -
то няма да те подведе!

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??