Aug 28, 2017, 3:30 AM

Пътища 

  Poetry » Love
388 0 0

ПЪТИЩА

 

 

Безпътна съм,
/ в безпътици съм раждана /,
неземна,
женствена,
в безпътици вървя...


Уморена съм,
/в умората все търсеща/,
непокорна,
тиха,
уморена все вървя...

 

Изгубена съм,
/ очите ти все чакаща/,
дишаща,
копнееща,
към тебе все вървя...

 

Изплаках се,
по тебе, и за тебе,
сълзи не ми останаха за друг,
безпътна, уморена ще намеря...
Път...

© Диана Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??