и от преди.
Пътувам... към позната дестинация и мисля си за толкова неща... И волно ми е на душата, открила стойността във дребните наглед неща. Пътувам... Заваля... Мъниста сипят се във танц. Чистачките играят си със тях.. А аз... аз просто се засмях!
© Мариана Вълкова All rights reserved.
Приятно пътуване!
Поздрави!