Oct 4, 2014, 8:28 PM

Пътя хикс 

  Poetry » Love
749 0 0

И така както сме тръгнали -

главата горе, всеки пазещ своето достойнство.
Пътищата са тесни, няма място за двама.
Отново се водим по пътя X.
Там където се срещнахме,

 и продължаваме отново като непознати...

© Кеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??