ПЪТЯТ
Гали ръката ти
(...топла е)
aреолите ми тъмни.
(... страхотно)
Гали заобленост мека.
(Нека да бъда, нека...)
Спуска се надолу,
надолу...
Към Mons Veneris
(не - оголен е...)
Потрепват пръстите ти леко.
Танцуват...
(между адът съм и небето)
.......................
В гърдите напира дъхът.
Дъхът ми -
сподавено- спазмен.
От гърдите изригва смехът.
Смехът ми,
смехът ми,
(оргазмен).
.......................
... плача.
© Бина Влади All rights reserved.
Аплодисменти, Бина!!!