Sep 4, 2010, 8:27 AM

Пътят-живот 

  Poetry » Other
467 0 1

   По пуст път вървя,

Всеки ден откривам една и съща тъга

И всеки ден една и съща песен въртя,

И всеки ден чувствам същата лъжа.

   Пътят ми живот се нарича

И моето сърце се отучи да обича,

Но не мога напред да продължа

И усещам само една потискаща тъга.

© Бла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??