Пътят към вселената е кратък.
Всичко виждат слепите очи.
Коренът на болката е сладък,
всяка радост мъничко горчи...
В грейналия смях спи тъжно цвете,
в нежността се крие див пожар...
Мъдрото небе, от нас отнето,
ще се върне като светъл дар...
© Вилдан Сефер All rights reserved.