Jun 2, 2010, 11:56 AM

Пъзел 

  Poetry » Other
526 0 0

Пъзел от хиляди части,

разпръснати незнайно къде,

оформящи тъжна картина,

на малко разбито сърце.

 

Откраднати и скрити добре,

взети от някой с порочно сърце.

Правейки пъзел за свойто сърце,

опитвайки се да паснат добре.

© Джимбо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??