ПЪЗЕЛ
Дните ни са навързани нишки -
черни със бели,
бели със черни.
Животът ни - пъзел
от боси крачета,
охлузени колене,
разкривени сандали...
Спомен в браздите - смъртта ни
и черно-бял пъзел. За живота... който сме дали!
© Деметра Василева All rights reserved.